Teknik Tingkatkan CPM dan revenue H12-Media

Teknik Rahsia Tingkatkan CPM dan revenue H12-Media

CPM rate H12-Media terlalu kecil.
Saya turut mengalami keadaan dimana CPM rate H12-Media terlalu kecil sehingga pernah jadi USD 0.01. Puas saya mencari teknik dan rahsia yang boleh meningkatkan CPM H12-Media.
Pelbagai teknik dan cara sudah saya gunakan.
Ada teknik yang perlu dibayar dan ada juga yang dikongsi secara percuma oleh blogger lain.
Penat saya bersengkang mata mencari teknik atau cara meningkatkan CPM H12-Media dan akhirnya saya terjumpa penyelesaiannya.
Sebelum saya pergi ke topik tingkatkan CPM H12-Media saya andaikan yang anda sudah tahu mengenai H12-Media.
Sekiranya belum tahu apa itu H12-Media, saya akan terangkan secara serba ringkas.

Apa itu H12-Media?
H12-Media ialah medium pengiklanan yang mana blogger boleh mendaftar sebagai publisher.
Sebagai publisher, anda perlu memasang iklan daripada H12-Media di blog anda.
Setiap pembaca blog anda yang melihat iklan tersebut akan membolehkan pemilik blog mendapat bayaran pada kadar yang tertentu.

Pendek kata H12-Media membolehkan blogger buat duit daripada blog mereka sendiri dengan memaparkan iklan berbayar.

Daftar secara percuma di bawah

Arrow here
 

Logo H12-Media
Berbalik kepada topik utama iaitu Teknik Rahsia Tingkatkan CPM H12-Media
Siapa sangka penyelesaiannya sudah pun ada sejak Julai 2013. Apa yang penting ialah teknik tersebut perlu diaplikasikan oleh blogger. Tetapi sebelum itu adakah anda mengalami masalah ini:

[questionbox]CPM rate anda terlalu kecil
Trafik blog anda terlalu sedikit
Mengalami kesukaran mendapatkan trafik
Blog anda penuh dengan iklan tapi tiada hasil
Dan macam-macam lagi[/questionbox]

Teknik rahsia meningkatkan kadar CPM H12-Media anda ialah

Mengaplikasikan Teknik Seo Merah Jambu
Teknik Seo Merah Jambu ini merupakan perkara penting dalam meningkatkan kadar CPM H12-Media bagi blog anda.

Kenapa saya katakan demikian?
Ini adalah berdasarkan pengalaman saya sendiri.
Saya telah mendaftar sebagai publisher dengan H12-Media ini pada bulan Februari 2014.
Dalam tempoh sebulan iaitu dari tarikh saya diluluskan 19 Februari 2014 sehingga 19 Mac 2014 saya cuma berjaya menjana pendapatan sebanyak USD 2.73.

Tetapi sejak saya mengaplikasikan Teknik Seo Merah Jambu ini, saya telah berjaya membuat pengeluaran sebanyak dua kali iaitu pada 26 Mac 2014 dan 30 Mac 2014.Pendapatan minimum harian saya juga meningkat daripada USD 0.01 kepada USD 0.50 sehari.

Tingkatkan CPM H12-Media

 

Tingkatkan CPM H12-Media

Teknik Seo Merah Jambu meningkatkan CPM H12-Media
Jika dilihat laporan statistik saya, kadar minimum CPM rate saya iaitu sebelum tarikh 19 Mac 2014 adalah USD 0.01 . Selepas tarikh tersebut kadar minimum CPM rate saya telah meningkat kepada USD 0.12. Dan ini bermakna saya boleh buat duit minimum USD 0.50 sehari berbanding sebelum ini iaitu USD0.01 sehari. Tarikh tersebut merupakan tarikh teknik seo merah jambu tersebut mula menunjukkan hasilnya. Peningkatan ini sangat memotivasikan saya dan ini membolehkan saya melakukan pengeluaran sekurangnya 2 kali sebulan.

Sebelum ini kadar CPM rate saya yang paling rendah ialah 0.01 USD. Sedih bukan dan saya memerlukan lebih  setahun untuk mencapai minimum USD5. Itupun jika setiap hari saya mendapat 1000 impression. Bagaimana jika tak sampai 1000 impression sehari. Sudah pasti saya memerlukan tempoh masa yang lama untuk capai minimum USD 5. Tetapi dengan Teknik Seo Merah Jambu saya kini boleh mencapai maksimum USD 2.09 untuk setiap 1000 impression. Menarik bukan dan sekurangnya jika impression saya cuma 100 bagi satu hari saya masih boleh menjana pendapatan sebanyak USD 0.20 untuk hari tersebut.

Teknik Seo Merah Jambu benar-benar telah meningkatkan kadar CPM rate saya secara tidak langsung dan kini saya boleh melakukan pengeluaran minimum USD 5 setiap minggu.

Bukti bayaran H12-Media

Bukti bayaran H12-Media

Berikan peluang kepada diri anda untuk mendapatkan teknik tersebut. Siapa tahu anda mungkin boleh benar-benar buat duit dengan blog.

Berita baik
En. Titan sudi berkongsi teknik ini dengan blogger yang benar-benar ingin menjana pendapatan dari blog. Siapa tahu ilmu yang dikongsi ini akan membolehkan anda buat duit sampingan daripada blog.

Jika benar-benar mahu tingkatkan CPM H12-Media anda harus dapatkan teknik tersebut. Jangan berlengah lagi.

 

Buat Tempahan Sekarang
 

P/s : Ini merupakan salah satu kaedah buat duit dari internet tetapi dengan teknik yang berbeza. Dalam artikel saya ini buat duit tanpa modal ia merupakan kaedah buat duit menggunakan pautan atau link.

 

Peringatan : Pembaca diingatkan bahawa tiada teknik yang dijamin seratus peratus meningkatkan  CPM rate mana-mana program pengiklanan. Ini kerana CPM rate adalah berbeza-beza di antara setiap publisher. Apa yang penting kita harus berusaha selagi terdaya. Pada umumnya pendapatan dari blog adalah bergantung kepada trafik yang melawat blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge