Petua Kesihatan – Tanda badan anda menyimpan toksin yang banyak

Kerap sakit kepala
(Kerap sakit kepala disebabkan oleh toksin telah mengakibatkan tindak balas kepada sel-sel dalam badan)

Kegemukan

(menghadapi masalah mendapatkan berat badan ideal walaupun pelbagai usaha telah dilakukan seperti menggunakan produk pelangsingan badan dan ke slimming center)

Emosi tak stabil.
(Selalunya cepat marah-marah.Mungkin disebabkan kesan sampingan oleh toksin dalam badan)

No toxin

Hidup sihat tanpa toksin

Banyak angin dalam badan.
(Ini kena selalu ke pusat mengurat yang sah dan bertauliah)

Masalah kulit seperti jerawat.
(Jerawat merupakan salah satu cara badan kita menyahtoksik badan. )

Tona kulit tidak sekata
(kalau pakai fair and lovely pun tiada kesan kali. So pastikan kesihatan dalaman dijaga dahulu sebelum menggunakan produk kecantikan luaran.

Kerap letih.
(Toksin yang banyak dalam badan membuatkan organ-organ perkumuhan bekerja lebih masa untuk menyahtoksik badan anda. Sebab itu anda akan kerap letih dan rasa nak tidur ja semasa berkerja.)

Oleh itu, sentiasa amalkan gaya hidup sihat. Kurangkan mengambil makanan yang berminyak dan banyakkan melakukan aktiviti fizikal.

Jika anda tidak sihat, bagaimana anda hendak memastikan kehidupan keluarga anda sentiasa terjamin.Walaubagaimanapu ajal maut ditangan Tuhan pencipta kita. Adakalanya orang sihat juga akan meninggal dunia pada usia yang muda. Oleh itu sekurang-kurangnya dapatkan perlindungan insurans hayat bagi memastikan keluarga anda mendapat penjagaan.

Hubungi saya jika anda ingin mengetahui bagaimana untuk memastikan keluarga anda sentiasa mendapat perlindungan daripada sebarang ketidaktentuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge