Penyanyi Black ditipu perancang perkahwinan

Penyanyi POP Black mendakwa perancang perkahwinan beliau telah gagal untuk memberikan kepadanya apa-apa perkhidmatan walaupun telah menerima RM30,000 sebagai deposit katanya kepada BH Hip, sisipan hiburan Berita Harian.

Black Penyanyi POP Malaysia

Penyanyi POP Malaysia

“Saya tidak menjangka individu tersebut tergamak melakukan perkara ini kerana dia seolah-olah benar-benar bertekad untuk membantu saya merancang dan mengendalikan majlis perkahwinan saya.

“Dia sentiasa bertanya kepada saya untuk memasukkan wang ke dalam akaun bank untuk membeli barang-barang untuk majlis perkahwinan tetapi sehingga hari ini, tiada apa yang telah menjadi kenyataan. Setakat ini, saya telah membayar RM30, 000. Selepas mendesak beliau banyak kali, dia telah bersetuju untuk membayar balik saya hanya RM15, 000, “kata Black, yang masih belum menerima jumlah tersebut daripada perancang perkahwinannya.

“Setiap kali saya cuba untuk menghubungi dia, dia akan matikan telefon bimbit,” kata beliau.

Black menambah bahawa dia telah melantik peguam untuk mengendalikan perkara itu.

“Saya masih terbuka untuk berbincang jika dia mahu bertemu dengan saya. Sila ingat, saya menerima tawaran itu kerana saya mahu membantu beliau. Beliau boleh menghubungi saya bila-bila masa, “katanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge