Penerbit ebuku Panduan Lulus peperiksaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam

Penerbit buku digital pakej rujukan peperiksaan SPA

Penerbit manakah yang telah banyak menerbitkan buku digital Pakej Rujukan peperiksaan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (selepas ini dirujuk sebagai SPA) seperti Pakej Rujukan Peperiksaan Pegawai Arkib S41, Pakej Rujukan Penguasa Kastam W41, Rujukan Peperiksaan Penolong Akauntan W27 dan yang terkini adalah Pakej Rujukan Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik M41.

Mungkin ramai yang tidak pernah ambil tahu mengenai siapa penerbit buku tersebut kerana apa yang penting adalah ilmu dalam produk keluaran syarikat tersebut. Dalam artikel kali ini saya ingin kongsikan sedikit maklumat mengenai syarikat yang bertanggungjawab menerbitkan produk rujukan untuk graduan yang ingin membina kerjaya dengan kerajaan menerusi SPA.

Syarikat Penerbit Ebuku Pakej Rujukan Peperiksaan Kerajaan
Penerbit ebuku ini adalah syarikat Infokerjaya Resources dengan nombor pendaftaran syarikat 002091193-K.

Logo Informasi Kerjaya Resources

 

 

Individu yang menguruskan Infokerjaya Resources
Ia merupakan sebuah syarikat yang diuruskan oleh tiga orang individu iaitu Muaz Hadi, Ikhwan Fahmi dan Syed Faiz. Ketiga-tiga tonggak utama syarikat ini merupakan graduan universiti dan berpengalaman luas dalam membantu graduan universiti membina kerjaya mereka.

Produk utama syarikat Infokerjaya Resources
Produk utama keluaran syarikat ini adalah produk buku dalam bentuk digital yang disasarkan kepada golongan graduan yang ingin membina kerjaya. Sehingga kini terdapat lebih daripada 14 produk ebuku yang telah syarikat ini terbitkan. Untuk senarai lengkap produk syarikat ini boleh ke laman Infokerjaya Resources.

Infokerjaya Resources beroperasi sejak tahun 2009
Syarikat ini telah pun beroperasi sejak tahun 2009 dan sehingga kini telah banyak membantu lebih daripada 62000 orang ribu graduan dalam pelbagai aspek seperti penulisan resume, persediaan untuk temuduga, peperiksaan kendalian Suruhanjaya Perkhidmatan Awam dan lain-lain yang berkaitan dengan kerjaya graduan.

 

P/s : Peperiksaan lebih mudah jika ada ilmu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge