Penafian Arieon.my

 

ARIEON.MY  (“Laman”) adalah satu perkhidmatan maklumat dalam talian yang disediakan oleh ARIEON.MY, tertakluk kepada pematuhan anda dengan terma-terma dan syarat-syarat yang dinyatakan di bawah.

Penerimaan Terma dan Syarat
Jika anda terus melayari dan menggunakan laman web ini, anda dengan automatik bersetuju untuk mematuhi dan terikat dengan terma dan syarat penggunaan yang berikut (yang syaratnya termasuk garis panduan dan peraturan yang mungkin dipaparkan oleh ARIEON.MY dari semasa ke semasa), yang bersama-sama dasar privasi kami, mengawal hubungan ARIEON.MY dengan anda berhubung dengan laman web ini. Jika anda tidak bersetuju dengan mana-mana bahagian terma dan syarat ini, sila jangan TERUSKAN mengakses laman web kami. Anda bersetuju bahawa ARIEON.MY boleh mengubah suai, menyemak dan meminda terma dan syarat dan/atau menggantung atau menamatkan laman web ini pada bila-bila masa tanpa notis. Dengan terus menggunakan laman web ini, anda dianggap telah bersetuju untuk terikat dengan apa-apa pengubahsuaian dan pindaan pada terma dan syarat ini.

ARIEON.MY merupakan medium berkongsi “Informasi terkini dan terhangat tentang informasi kerajaan samada dalam pendidikan dan kesejahteraan rakyat. Dihangatkan dengan informasi hiburan artis Sabah, Malaysia dan antarabangsa.”.

Pengiklanan dan pemasaran membolehkan ARIEON.MY dilayari secara percuma. Kami bekerja keras untuk memastikan bahawa iklan adalah selamat, tidak mengganggu dan relevan dengan pengguna sebaik yang mungkin.

Admin disini berpegang teguh pada prinsip sharing is caring, anda bebas mengambil apa jua isi kandungan disini walau dengan apa cara sekalipun.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam laman web ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. ARIEON.MY tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

ARIEON.MY juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada informasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak ARIEON.MY tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Pihak ARIEON.MY juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang diterbitkan di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Segala kandungan yang terdapat di dalam laman web ini adalah bukan hak milik ARIEON.MY kecuali dinyatakan. Jika anda adalah webmaster/blogger yang merasakan ada artikel anda di sini yang ingin dibuang, sila hubungi admin melalui fans page rasmi ARIEON.MY.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak ARIEON.MY dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.

PENAFIAN ini adalah mutlak. Hubungi ARIEON.MY sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan.