Komisen Ashadee.com

Buat Duit tanpa modal

Syukur pada Tuhan yang maha esa kerana aku masih diberi ruang untuk hidup di dunia ini. Dan syukur juga kerana Tuhan sentiasa memberikan rezeki pada aku. Dan tidak sangka pula daripada sekadar ingin mencuba di ashadee.com , Tuhan berikan aku rezeki tanpa aku sangka. Sehingga kini sudah dua kali aku mendapat bayaran komisen daripada ashadee.com. 

Bukti komisen ashadee

Buat duit tanpa modal

Siapa mahu bagi bukan. Apa-apa pun aku sebenarnya masih baru dalam program affiliate ni dan tiada tips ajaib yang boleh aku kongsi kerana aku pun masih baru dalam buat duit dengan program affiliate. Kebanyakan maklumat adalah hasil pembacaan dari blog-blog. Rahsianya mungkin ada dalam Kitab Teknik Seo Merah Jambu. Tapi aku tak boleh kongsikan kerana ia adalah produk berbayar yang dijual oleh Titan. Apa  yang saya boleh katakan ialah produk ini sangat berbaloi dan memang tidak rugi jika mendapatkannya. Ia boleh digunakan untuk meningkatkan trafik ke blog anda.

Kalau tak pun boleh tonton webinar dari Gobala Krishnan pengasas kepada Ashadee.com.  Sekurang-kurangnya dapat juga tips-tips yang boleh korang cuba buat agar boleh jana pendapatan pertama daripada program affiliate ni.

Boleh daftar secara percuma di Webinar Gobala Krishnan.

 

2 Comments
  1. August 22, 2014
  2. October 4, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge