Daftar .com domain dengan harga tak masuk akal

Domain murah percuma Whois protection

Penjimatan melampau-lampau dengan namesilo kerana anda bayar satu produk tapi dapat 2 perkhidmatan secara percuma dan sangat tidak masuk akal kerana diberi percuma. Jika pendaftar lain mengenakan caj di antara RM 15 hingga RM 40 untuk whois protection dan domain defender, namesilo memberikan perkhidmatan ini secara percuma dengan setiap pendaftaran domain baru.

Selain itu, anda boleh menambah penjimatan sebanyak 11% daripada harga domain dengan menggunakan kod diskaun ini DISCOUNT2014.

 

Tiada caj tersembunyi.
Harga yang dipaparkan ialah harga yang perlu dibayar pembeli.
Tanpa upselling.

Percuma whois privacy
Whois privacy merupakan satu perkhidmatan yang disediakan oleh namesilo bagi memastikan maklumat peribadi anda tidak dipaparkan dan akan digantikan dengan maklumat alternatif lain. Maklumat peribadi anda akan digantikan dengan maklumat palsu supaya apabila seseorang membuat WHOIS query pada domain anda, maklumat palsu ini akan terpapar.

Kenapa perlu Whois Protection?
Setiap kali pembeli membeli domain baru, pembeli harus memberikan maklumat lengkap tentang pembeli dan jika gagal pendaftaran akan dibatalkan kerana tidak memenuhi syarat.

Maklumat ini mestilah boleh dipaparkan untuk makluman umum melalui pangkalan data WHOIS seperti yang telah ditetapkan ICANN (badan antarabangsa yang mengawal nama domain seluruh dunia). Setiap hari, maklumat ini akan disedut oleh spammer atau sesiapa sahaja yang inginkan maklumat ini. Oleh kerana ianya boleh dilihat umum, ia boleh disalahgunakan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Dengan adanya Privacy Protection ini, ia memastikan maklumat peribadi anda tidak dipaparkan dan akan digantikan dengan maklumat alternatif lain.

Percuma perlindungan domain
Lindungi domain anda dengan peningkatan tahap keselamatan akaun anda dengan namesilo. Keselamatan akaun namesilo anda boleh dipertingkatkan dengan membuat proses authentication dua kali.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge