Bukti bayaran pertama adf.ly

Bukti bayaran komisen adfly

Dalam artikel saya yang lepas saya ada kongsikan cara buat duit dari internet tanpa modal.Boleh baca  buat duit dari internet jika belum baca. Program buat duit dari adf.ly ini baru juga saya sertai pada 5 Februari 2014 yang lepas dan pada 5 April ini baru genap 3 bulan saya bersama dengan program ini.

Dan tanpa disangka saya telah pun menerima bayaran komisen pertama dari adfly baru baru ini. Walaupun pada mulanya saya agak skeptikal apabila pertama kali mencuba menjana pendapatan daripada internet menggunakan teknik ini. Ini kerana bayaran komisen yang saya dapat bagi setiap short url cuma USD0.001. Oleh itu sekiranya saya ingin mendapat USD 5 sekurangnya saya perlu 5000 kali link diklik. Jika dibahagikan 30 hari bermakna setiap hari sekurangnya 166 kali link saya perlu diklik.

Sangat mencabar minda saya kerana agak mustahil untuk saya mendapat 166 short url link saya untuk diklik pada setiap hari. Ini kerana purata visitor harian yang melawat blog saya cuma 1000 orang.  Puas saya mencari jawapan dari internet untuk mengetahui bagaimana saya boleh meningkatkan pendapatan saya daripada adf.ly ini. Dan  akhirnya saya menemui jawapannya di dalam Kitab Teknik Seo Merah Jambu.

Pada mulanya saya tidak faham apa yang disampaikan dalam  kitab ini. Ini kerana adakalanya jawapan kepada persoalan kita tidak akan kita dapat secara lansung kerana ia perlu difahami secara tersirat. Setelah mengaplikasikan beberapa teknik yang saya baca daripada kitab tersebut saya dapati terdapat peningkatan bilangan klik yang saya dapat setiap hari.

 

Akhirnya usaha saya menampakkan hasil.Dan pada 1 April 2014 saya telah mendapat bayaran komisen pertama daripada adf.ly yang berjumlah USD8.3.

Kini saya sedar untuk buat duit dari internet perlu persediaan dan ilmu pengetahuan.  Sekiranya betul-betul berminat untuk buat duit dari internet ni saya cadangkan baca Kitab Teknik Seo Merah Jambu.

Buku ini sangat padat dengan informasi yang berguna untuk buat duit dari internet. Sekiranya anda sudah tahu bagaimana untuk buat duit daripada internet saya rasa pendapatan anda akan berganda jika mengaplikasikan apa yang dikongsi dalam Kitab Teknik Seo Merah Jambu. Apa yang saya buat cuma aplikasikan apa yang saya dapat hasil pembacaan daripada kitab tersebut dan hasilnya saya boleh buat duit dari adf.ly dalam tempoh 3 bulan.

Walaupun pada mulanya saya kurang yakin yang saya boleh buat duit dari internet tapi saya membuktikan pada diri saya yang tidak mustahil untuk buat duit dari internet jika tahu cara dan teknik. Siapa yang mahu bagi saya secara percuma USD 8. Apa-apa pun saya sebenarnya masih baru dalam program ini. Saya yakin siapa pun boleh buat duit dari internet jika tahu caranya.

Kalau rasa macam malas nak baca buku boleh tonton video webinar dari Gobala Krishnan pengasas kepada Ashadee.com. Webinar ini sangat bermanfaat kerana pelbagai teknik buat duit dari internet akan dikongsi oleh saudara Gobala Krishnan. Kepelbagaian teknik dan cara amat penting bagi individu yang ingin buat duit dari internet.

Boleh daftar secara percuma di Webinar Gobala Krishnan.

Jika mahu cuba Adf.ly, boleh daftar di sini. Daftar sendiri: Adf.ly

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge