Bukti bayaran keempat dan kelima komisen Mobicow

Bukti bayaran keempat dan kelima komisen Mobicow menerusi Paypal

Sudah dua bulan rasanya saya tak berkongsi pendapatan daripada blog saya menggunakan medium iklan Mobicow. Jadi pada bulan ini saya akan kongsikan bukti bayaran iklan Mobicow bagi dua bulan iaitu pada bulan Jun dan Julai. Walaupun pendapatan ini tidak seberapa  namun saya bersyukur pada Tuhan kerana setiap bulan Mobicow memberikan saya pendapatan sampingan menerusi blog ini.  Sehingga kini saya sudah dibayar komisen  sebanyak lima kali oleh Mobicow. 

 

Bukti bayaran keempat komisen Mobicow

Bukti Bayaran Komisen Mobicow keempat

Printscreen paypal bayaran komisen mobicow keempat

Bukti Bayaran keempat Mobicow

Printscreen emel pemberitahuan bayaran komisen mobicow keempat

Bukti bayaran kelima komisen Mobicow

Bukti Bayaran Komisen Kelima Mobicow

Printscreen emel pemberitahuan bayaran komisen mobicow kelima

Bukti bayaran Komisen Mobicow kelima

Printscreen paypal bayaran komisen mobicow kelima

Apa itu Mobicow?

Bagi yang belum mengenali apa itu Mobicow, saya akan terangkan serba ringkas. Mobicow adalah satu medium pengiklanan yang boleh menjana pendapatan kepada blogger menerusi pemasangan iklan di blog. Blogger akan dibayar bagi setiap impresi oleh pelawat. Ini bermakna bagi setiap impresi atau lawatan dari pelayar laman web, Mobicow akan membayar sejumlah wang. Untuk maklumat lanjut boleh baca artikel saya Buat duit dengan iklan Mobicow.

Teknik buat duit dari internet

Saya tidak gunakan sebarang teknik khusus untuk menjana pendapatan menerusi blog ini. Apa yang saya lakukan adalah melakukan apa yang disyorkan oleh Teknik SEO Merah Jambu.  Buku ini dalam bentuk digital dan tidak rugi jika mendapatkannya kerana ia benar-benar mendatangkan pulangan.

Atau sekiranya masih tercari-cari peluang menjana pendapatan dari atas talian internet saya cadangkan untuk menonton webinar buat duit dari internet ini secara percuma.

Webinar buat duit dari internet

Anda tidak kerugian apa-apa kerana pendaftaran adalah percuma. Ribuan orang telah menonton webinar ini dan mendapat manfaat daripada webinar ini. Tiada sebarang yuran pendaftaran dikenakan dan webinar ini telah banyak membuka potensi diri usahawan atas talian. Banyak yang sudah berjaya menjadi usahawan internet selepas menyertai webinar ini.

Daftar webinar secara percuma.

8 Comments
 1. August 4, 2014
  • August 23, 2014
 2. August 9, 2014
  • August 23, 2014
 3. August 12, 2014
 4. August 18, 2014
  • August 23, 2014
 5. February 2, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge