Buat duit tanpa modal dari internet

Buat duit dari internet dengan adf.ly tanpa modal

Percaya atau tidak anda boleh buat atau dapat duit dari internet. Maksud saya duit sebenar bukan duit yang payah nak bagi keluar. Bukan macam web earnperref.com atau stayreward.com yang kena jawab survey atau jawab sms dulu sebelum boleh keluarkan duit anda. Duit yang boleh dipindah masuk ke akaun bank anda. Duit yang anda boleh gunakan untuk membeli belah secara atas talian. Duit yang boleh digunakan untuk membeli apa yang anda inginkan.

Sebelum itu pernahkan anda :

[questionbox]

Mengalami kesusahan untuk mengeluarkan duit yang anda buat tetapi kena jawab survey atau jawab sms dulu sebelum boleh keluarkan. Contohnya laman web earnperref.com atau stayreward.com.

Berasa penat buat promosi link kat message Facebook, group FB, wall FB, Page FB dan pelbagai cara lagi tapi tak dapat apa-apa.

Menyertai laman web yang kena bayar dahulu sebelum boleh buat duit?

Terlibat dengan skim cepat kaya internet dan kecewa.

Dan macam-macam lagi.[/questionbox]

Kenapa promosi link yang tidak bagi hasil pada anda. Buang masa sahaja promosi link tapi anda tak dapat hasil. Cuma tuan punya web tersebut sahaja yang untung kerana anda tolong iklankan laman web mereka.

Mungkin anda tak perasan yang anda selalu sahaja berada di atas talian? Samada di FB atau twitter. Kalau setakat satu jam,dua jam, tiga jam atas talian itu mustahil. Boleh dikatakan setiap masa kita berada di atas talian sejak telefon pintar boleh dimiliki dengan harga mampu milik. Sampai kat tandas pun ada yang tetap online. Ngehehe…

Saya tak pasti jika anda pernah terfikir macam mana nak dapatkan duit dari internet ni dengan cara yang mudah sekali. Tapi jika dah tahu anggaplah sebagai informasti tambahan sahaja. Kalau belum tahu teruskan membaca.

Kaedah buat duit
Caranya ialah cuma kongsikan link atau address. Mudah bukan. Cuma beberapa langkah sahaja. Cari link , login , pendekkan url, kongsi di laman sosial.

Ianya semudah ABC. Copy link, shorten link, and share link. Saya panggilnya CSS. Copy Shorten and Share.

Jika anda rasa ragu-ragu, izinkan minda anda berfikir sejenak dan fikirkan jawapan anda kepada soalan ini?

[questionbox]

Berapa banyak link yang telah anda post ke wall FB anda atau FB page, FB group dan sebagainya?

Adakah anda mendapat apa-apa hasil daripada link yang anda kongsi tersebut sekiranya rakan klik link tersebut.

Bagaimana jika ada satu cara untuk mendapatkan duit daripada link yang anda kongsi tersebut?[/questionbox]

Berikan peluang kepada diri anda untuk mencubanya. Siapa tahu anda mungkin boleh buat duit dengan cara ini. Anda tidak rugi satu sen pun kerana tidak perlu membayar apa-apa untuk menyertainya. Cuma perlu daftar dan CSS iaitu copy,shorten dan share.

Daftar secara percuma di bawah
Arrow here

Buat duit dengan klik. Jangan sia-siakan klik anda yang boleh jadi duit.
Buat duit tanpa modal sebab tak perlu bayar untuk sertai masuk.
Buat duit dengan link anda sebab cuma kongsi link saja dan jika ada yang klik link tersebut dapat komisen.
Buat duit dengan cara mudah kerana cuma perlu kongsi link di laman sosial.
Buat duit tanpa modal…dijamin 100%…senang je.. Percuma untuk daftar. 
Buat duit online mudah dengan kongsi referrer link. Buat pendapatan sampingan dengan link anda. 

Siapa mahu bagi bukan. Kebanyakan maklumat adalah hasil pembacaan dari blog-blog. Rahsianya mungkin ada dalam Kitab Teknik Seo Merah Jambu. Tapi aku tak boleh kongsikan kerana ia adalah produk berbayar yang dijual oleh Titan. Apa  yang saya boleh katakan ialah produk ini sangat berbaloi dan memang tidak rugi jika mendapatkannya. Ia boleh digunakan untuk meningkatkan trafik ke blog anda.

Kalau tak pun boleh tonton webinar dari Gobala Krishnan pengasas kepada Ashadee.com.  Sekurang-kurangnya dapat juga tips-tips yang boleh korang cuba buat agar boleh jana pendapatan pertama daripada program ni.

Boleh daftar secara percuma di Webinar Gobala Krishnan.

 

7 Comments
  1. April 6, 2014
  2. April 13, 2014
  3. July 15, 2014
  4. August 20, 2014
    • August 23, 2014
  5. October 20, 2014
  6. November 10, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge